2016. november 3., csütörtök

Bejelentkező

Sziasztok!

Igazából nem is nagyon tudom, hogy hol, és hogyan is kezdjem. Réges-régen, volt egy lány, aki még pici tiniként megszállottja volt az írásnak. Ahogy teltek az évek nem volt elegendő számára, hogy a gimis újságban megjelennek a cikkei, szeretett volna másmilyen felületen is érvényesülni. Így jött létre a Fiatalos blog elsődleges változata 2008-ban. Ez még nagyon kis kezdetleges dolog volt, és nem is azt az eredményt produkálta, amit elképzelt.

Forrás: Pinterest 

A folytatáshoz kattints a További bejegyzések gombra->>

 Ugyanezen a platformon, egy másik blogot létrehozva 2010-ben, ám ugyanezzel a névvel gondolta belevág másmilyen témában is az írásban, és nem csak a tinis hülyeségeket osztja meg az emberekkel. Onnantól kezdve próbált körmöt festeni, sminkelni, film kritikákat írni, sütni/főzni, és így szépen lassan olvasottá vált a kreálása. Jöttek a trendek, hogy mikor mit, és hogyan kell csinálni, kell ilyen fiók, olyan fiók, hogy ne csak egy felületen lássák, amit alkot. Belement ezekbe, létrejött a twitter, instagram, facebook profil, pinterest, polyvore és még sorolhatnám, ezzel még jobban bevonzotta az embereket. Kezdte nagyon élvezni amit csinál, egyre több barátnőt szerzett a blogolás által, akikkel a mai napig tartja a kapcsolatot. Aztán jött az időszak, mikor már nem a tini énje jelent meg, hanem elkezdődött a felnőtt korszak, a felnőtté válás ideje. Beköltözött a szerelem az életébe, elhagyta a lányszobát, és összebútorozott a szerelmével. Ebben az időszakban már nem érezte, hogy az írás annyira ki tudná tölteni az életét, hiszen minden tökéletes és boldog volt. Jött a blog hanyatlásának időszaka. A lányka most már Menyasszony, akit körülölel a boldogság, a rózsaszín felhő és társai, és izgatottan várja a Nagy Napot.

A lányka Én lennék, és úgy gondoltam, hogy ismét visszatérnék a blogszférába. A felület marad, és idővel lesz saját domain is, viszont a név változtatása már kellett. Így új néven, mint "You&Me, azaz Te, mint olvasó, és Én, mint író" térek vissza. Remélem sikerül elnyernem a tetszéseteket az új felülettel. Hamarosan hozom az első posztot, addig is sok puszi Mindenkinek!

8 megjegyzés:

 1. Üdvözöllek újra a blogvilágban! ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Bree! Köszönöm Neked! <3

   Törlés
 2. Örülök, hogy visszatértél Iluss! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy örülsz! Köszönöm! :)

   Törlés
 3. El se hiszem, hogy újra írsz *_* Annyira örülök neki, hogy visszatértél :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan jó ilyet olvasni! Rendesen megmelengeti a lelkem :) Köszönöm! :)

   Törlés
 4. Szia! Én a lakkos berkekben hallottam sokszor emlegetni a neved, és most felkeltetted az érdeklődésemet :)
  Kíváncsian várom a fejleményeket, a további posztokat és azt, hogy jobban megismerhesselek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Cseppet régen volt, de igyekszem a legtöbbet kihozni az egészből! :) Köszönöm, hogy írtál! :)

   Törlés